Suomen Turvallisuusalan Kouluttajat ry:n kannatusjäset ovat yrityksiä ja yhteisöjä, jotka tukevat yhdistyksen toimintaa eri tavoin; esimerkiksi taloudellisesti (kannatusjäsenmaksu), koulutustilaisuuksien kouluttajina tai tapahtuman organisoijina ja tarjoamalla jäsenetuja. Kannatusjäsenyydestä ja eduista kannatusjäsenelle voi lukea lisää jäsenyys-sivulta.

Tutustu kannatusjäseniin

Työturvallisuuskeskus ry on työmarkkinajärjestöjen hallinnoima organisaatio joka tarjoaa palveluitaan työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen.

Uudenmaan Koulutuskeskus on vuodesta 2014 toiminut, nopeasti kasvanut koulutusorganisaatio. Tällä hetkellä koulutuksiimme osallistuu n. 12 000 henkilöä vuosittain.

EduSafety on ensiapu- ja turvallisuusalan kouluttajien koulutuskeskus, joka tarjoaa kaikki kouluttajan tarvitsemat palvelut: todistuskortit, digitaalisen pätevyyksienhallinnan, kouluttajakoulutukset, materiaalit ja välineet.

Vastuu Group edistää rakennetun ympäristön digitalisaatiota ja tarjoaa palveluita alan yrityksille lain velvotteiden noudattamisen hoitamiseksi.

Sec And Safe Solutions Oy

Sec And Safe Solutions Oy tuottaa koulutus- ja asiantuntijapalveluita turvallisuuteen yrityksille, yhteisöille, oppilaitoksille ja yksityishenkilöille. Yrityksen missio on luoda suomalaisista työpaikoista turvallisempia.